• Passenger Vehicle Inspection System
  • Relocatable Cargo & Vehicle Inspection System
  • Cargo & Vehicle Inspection System(Betatron)
  • Mobile Cargo & Vehicle Inspection System
  • Self-propelled Cargo & Vehicle Inspection System

bubar

MESIN

  • Sistem Inspeksi Kendaraan Penumpang

    Sistem inspeksi kendaraan penumpang BGV3000 nggunakake teknologi pencitraan pemindaian transmisi sumringah kanggo nindakake inspeksi pencitraan pencitraan online wektu nyata kanggo macem-macem kendaraan penumpang. Sistem iki akeh digunakake kanggo mriksa kendaraan penumpang ing bea cukai, pelabuhan, transportasi lan kunjara.

  • Sistem Inspeksi Kargo & Kendaraan sing Bisa Dipindhah

    Sistem inspeksi kargo & kendaraan sing bisa dipindhah BGV6100 nglengkapi akselerator linear elektronik lan detektor padat PCRT anyar, sing nggunakake sinar-X sinar-X lan algoritma identifikasi materi majeng kanggo entuk pemindaian perspektif lan kargo pencitraan lan kendaraan, lan identifikasi barang selundupan. Sistem pindhah ing trek lemah kanggo mindhai kendaraan kargo (scanning tepat); utawa sistem ing negara stasioner, lan driver drive kendaraan liwat saluran mindhai langsung, kanthi otomatis cab fungsi pengecualian, mung bagean kargo bakal mentas (scanning cepet). Sistem iki digunakake kanggo inspeksi pencitraan kendaraan ing bea cukai, pelabuhan, organisasi keamanan umum lan industri logistik.

  • Sistem Inspeksi Kargo & Kendaraan (Betatron)

    Sistem inspeksi kargo & kendaraan BGV5000 nganggo Betatron lan detektor padat anyar. Iki nggunakake sinar-X dual-energi lan algoritma canggih kanggo mujudake pencitraan pemindaian perspektif lan identifikasi kendaraan kargo. Kanthi rong mode pemindaian fakta & pemindaian akurat sing kasedhiya, sistem iki digunakake kanggo mriksa barang selundupan & nyolong ing tapel wates, pakunjaran lan akses ijo dalan.

  • Mobile Cargo & Sistem Inspeksi Kendaraan

    BGV7000 mobile cargo & vehicle inspection system digawe saka sasis truk, sistem scanning utama, kabin operasi, fasilitas proteksi radiasi lan dinamotor. Sistem bisa nyadari transfer jarak adoh kanthi cepet lan penyebaran cepet ing situs. Operasi mindhai lan review gambar bisa rampung ing kabin operasi. Nduwe rong mode pemindaian, pemindaian sing tepat lan pemindaian cepet, sing nduweni kaluwihan sing jelas ing pemeriksaan darurat lan pemeriksaan sementara lan cocok kanggo pemeriksaan pencitraan kargo lan kendaraan ing adat, pelabuhan, keamanan umum, macem-macem checkpoints lan papan liyane.

  • Inspeksi Kargo & Kendaraan Self-Propelled ...

    BGV7600 self-propelled cargo & vehicle inspection system is set of cargo and vehicle inspection system that can lumaku ing dalan biasa lan duwe piranti protèktif dhewe. Sistem iki ngenggoni area cilik lan cocok kanggo inspeksi pencitraan transmisi kendaraan kargo ing situs inspeksi kanthi area sing ora cukup, sistem kasebut bisa ditransfer ing jarak sing cendhak ing area inspeksi tartamtu.

ANY PITAKONAN? WE duwe jawaban

KARO KOWE SETIAP LANGKAH

Saka milih lan konfigurasi tengen
mesin kanggo proyek kanggo mbantu finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke

MISI

Babagan Kita

Grup CGN minangka perusahaan skala gedhe sing wis berkembang kanthi pangembangan industri tenaga nuklir sajrone reformasi lan mbukak China. Bisnis kasebut kalebu tenaga nuklir, bahan bakar nuklir, energi anyar lan aplikasi teknologi nuklir. Grup CGN minangka perusahaan tenaga nuklir paling gedhe ing China lan nomer telu paling gedhe ing donya. Lan iku uga kontraktor tenaga nuklir paling gedhe ing donya sing duwe total aset luwih saka ¥750 milyar karo limang anak perusahaan sing kadhaptar.