28c97252c

    Produk

Mobile Cargo & Sistem Inspeksi Kendaraan

Katrangan singkat:

BGV7000 mobile cargo & vehicle inspection system digawe saka sasis truk, sistem scanning utama, kabin operasi, fasilitas proteksi radiasi lan dinamotor. Sistem bisa nyadari transfer jarak adoh kanthi cepet lan penyebaran cepet ing situs. Operasi mindhai lan review gambar bisa rampung ing kabin operasi. Nduwe rong mode pemindaian, pemindaian sing tepat lan pemindaian cepet, sing nduweni kaluwihan sing jelas ing pemeriksaan darurat lan pemeriksaan sementara lan cocok kanggo pemeriksaan pencitraan kargo lan kendaraan ing adat, pelabuhan, keamanan umum, macem-macem checkpoints lan papan liyane.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

BGV7000 kargo seluler & inspeksi kendaraan nganggo Linac lan sistem kasebut digawe saka sasis truk, sistem pemindaian utama, kabin operasi, fasilitas perlindungan radiasi lan generator. Sistem kasebut bisa mujudake transfer jarak adoh lan panyebaran ing situs kanthi cepet. Sistem kasebut nduweni rong mode kerja: mode drive-through lan mode mindhai seluler, lan mode mindhai seluler didhukung dening sistem daya sasis kendaraan sing dibangun. Dilengkapi generator kapasitas dhuwur, bisa mindhah dhewe tanpa kendaraan traksi liyane. Operasi mindhai lan review gambar bisa rampung ing kabin operasi. Kanggo inspeksi keamanan ruangan, lingkungan sing atos asring ditemoni. Sistem kasebut nggunakake desain struktur sing kuat sing bisa digunakake kanthi normal ing cuaca ekstrem kayata angin kenceng, udan deres, badai salju, pasir lan bledug. Sasis kendaraan disesuaikan lan dikembangake dening pabrikan kendaraan sing kondhang, kanthi kinerja sing apik, lan tundhuk karo standar industri nasional sing relevan.

Sistem kasebut nduweni kaluwihan sing jelas ing pemeriksaan darurat lan pemeriksaan sementara, cocok kanggo pemeriksaan pencitraan kargo lan kendharaan ing adat, pelabuhan, keamanan umum, macem-macem checkpoints remot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Kapasitas sing luwih gedhe, ora kurang saka 120 kendaraan kargo saben jam ing mode drive-through, lan ora kurang saka 25 kendaraan kargo saben jam ing mode mindhai seluler
    • Radiasi safety kanggo driver, nduweni fungsi pangecualian kabin truk otomatis lan siji tombol ngalih menyang mode mindhai seluler
    • teknologi IDE, ndhukung diskriminasi materi
    • Antarmuka integrasi sistem sing akeh banget
    • Penyebaran cepet, ora perlu kerja sipil
    • Cocog kanggo pengawasan keamanan sementara
    • Bisa transisi jarak adoh, utamane ing wilayah sing adoh
    • Nganggo algoritma canggih lan manajemen panyimpenan gambar awan kanggo mujudake review lan analisis gambar sing cerdas
    • Sistem kasebut fleksibel lan bisa adaptasi karo lingkungan
    • Iku manggoni papan cilik
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita