28c97252c

    Produk

Kargo Stasioner & Sistem Inspeksi Kendaraan

Katrangan singkat:

Sistem inspeksi kargo & kendaraan stasioner BGV6000 nglengkapi akselerator linear elektronik (Linac) lan detektor padhet anyar, sing nggunakake sinar-X dual-energi lan algoritma diskriminasi materi majeng kanggo entuk pemindaian perspektif lan pencitraan kendaraan kargo, lan identifikasi barang selundupan barang karo kurang gangguan lan gangguan.Sistem kasebut bisa mindai lan cocog kanggo inspeksi pencitraan pemindaian kendaraan kargo standar, lan wis akeh diterapake kanggo mriksa kendaraan ing bea cukai, pelabuhan, organisasi keamanan umum lan industri logistik.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

Sistem inspeksi kargo & kendaraan stasioner BGV6000 nglengkapi akselerator linear elektronik (Linac) lan detektor padhet anyar, sing nggunakake sinar-X dual-energi lan algoritma diskriminasi materi majeng kanggo entuk pemindaian perspektif lan pencitraan kendaraan kargo, lan identifikasi barang selundupan barang karo kurang gangguan lan gangguan.Sistem kasebut bisa mindai lan nggambar kendaraan kontainer standar lan macem-macem truk kothak.Sistem kerja ing mode drive-through, driver drive liwat saluran scan langsung kanthi kacepetan ing sawetara 7km-15km.Dibandhingake karo sistem pengawasan mode seret tradisional, kacepetan inspeksi digawe cepet lan karya sipil luwih sithik.Ana rong cara mindhai: mindhai switch dosis lan mindhai pengecualian taksi otomatis.Kanggo mindhai ngalih dosis, kabin truk lan wadhah kargo dipindai, tingkat dosis mindhai ngalih otomatis saka ngisor menyang ndhuwur nalika mindhai wadhah kargo.Kanggo mindhai pengecualian taksi otomatis, mung wadhah kargo sing dipindai kanthi tingkat dosis sing luwih dhuwur.Sistem kasebut aman kanggo inspektur lan masarakat wiwit tembok tameng radiasi dibangun bebarengan karo saluran inspeksi, lan wis akeh diterapake kanggo mriksa kendaraan ing bea cukai, pelabuhan, organisasi keamanan umum lan industri logistik.

Stationary Cargo & Vehicle Inspection System

Stationary Cargo & Vehicle Inspection System (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • throughput luwih gedhe, ora kurang saka 120 kendaraan kargo saben jam
    • Keamanan radiasi kanggo sopir, nduweni fungsi pengecualian taksi truk otomatis
    • Desain dual-mode, siji tombol tombol antarane mode mindhai ngalih dosis lan mode mindhai pengecualian taksi otomatis
    • Penetrabilitas sing kuat, cocok kanggo pemindaian obyek kanthi kapadhetan dhuwur, resolusi dhuwur lan stabilitas sing apik
    • Teknologi IDE, ndhukung diskriminasi materi
    • Mode manajemen majeng kanggo analisis gambar terpusat
    • Algoritma majeng kanggo analisis gambar cerdas
    • Antarmuka integrasi sistem sing akeh banget
    • Solusi optimal ekonomi kanggo checkpoint throughput dhuwur
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita