28c97252c

    Produk

Sistem Inspeksi Kargo & Kendaraan Self-propelled

Katrangan singkat:

BGV7600 self-propelled cargo & vehicle inspection system is set of cargo and vehicle inspection system that can lumaku ing dalan biasa lan duwe piranti protèktif dhewe. Sistem iki ngenggoni area cilik lan cocok kanggo inspeksi pencitraan transmisi kendaraan kargo ing situs inspeksi kanthi area sing ora cukup, sistem kasebut bisa ditransfer ing jarak sing cendhak ing area inspeksi tartamtu.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

BGV7600 self-propelled cargo & vehicle inspection system adopts Betatron lan nglengkapi sistem roda kendaraan sing bisa mlaku ing dalan biasa ing area inspeksi kanthi jarak sing cendhak. Adhedhasar sistem inspeksi kargo & kendaraan sing bisa dipindhah, kanggo nambah efisiensi lan akurasi inspeksi, CGN Begood wis ngrancang maneh akeh struktur mekanike, kayata ngganti sistem tenaga rel lemah menyang sistem tenaga roda kendaraan, sing nyuda kabutuhan ruang sing dikuwasani lan nambah sawetara gerakan. Pengenalan sistem roda ora mung nyuda beban kerja sipil nanging uga ngidini sistem kasebut duwe fungsi inspeksi defleksi sudut cilik. Kanggo gambar imaging karo wilayah liyane tumpang tindih, fungsi iki bisa digunakake kanggo mindai kendaraan ing pengawasan maneh kanggo njupuk gambar saka sudhut sing beda, kang luwih kondusif kanggo nambah efficiency pengawasan Staff item seng di tuduh. Sistem kasebut nduweni rong mode kerja: mode drive-through lan mode mindhai seluler, lan mode mindhai seluler didhukung dening sistem tenaga roda kendaraan sing dibangun. Sistem iki diadopsi desain tameng dhewe, ora perlu kanggo mbangun tembok tameng, lan kurang karya sipil dibutuhake.

Sistem kasebut manggoni area cilik lan cocog kanggo inspeksi pencitraan transmisi kendaraan kargo ing situs inspeksi kanthi wilayah sing ora cukup.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Kapasitas sing luwih gedhe, ora kurang saka 100 kendaraan kargo saben jam ing mode drive-through, lan ora kurang saka 20 kendaraan kargo saben jam ing mode mindhai seluler
    • Radiasi safety kanggo driver, nduweni fungsi pangecualian kabin truk otomatis lan siji tombol ngalih menyang mode mindhai seluler
    • teknologi IDE, ndhukung diskriminasi materi
    • Antarmuka integrasi sistem sing akeh banget
    • Kurang kerja sipil
    • Bisa kanggo transisi jarak cendhak, inspeksi fleksibel ing area inspeksi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita