28c97252c

    Produk

BGCT-1050 Baggage lan Parcel CT Sistem Inspeksi

Katrangan singkat:

BGCT-1050 minangka sistem inspeksi keamanan CT ukuran gedhe lan kacepetan dhuwur kanggo bagasi & bingkisan sing dikembangake sacara mandiri dening CGN Begood Technology Co., Ltd. Dibandhingake karo teknologi radiografi digital dual-energi tradisional, sistem inspeksi keamanan CT nindakake diskriminasi materi kanthi akurat kanthi tingkat deteksi dhuwur lan tingkat weker palsu sing murah. Sistem iki dilengkapi sistem dual view DR lan sistem pencitraan CT, sing ora mung bisa ngasilake gambar DR, nanging uga gambar irisan CT lan gambar spasial 3D. Kanthi algoritma pangenalan otomatis (ATR), sistem sing dianggep minangka sistem deteksi bahan peledak (EDS), bisa ditrapake kanggo keamanan penerbangan kanggo ndeteksi piranti bledosan improvisasi, cairan, piso, bedhil, lan liya-liyane, lan ditrapake ing adat kanggo nggoleki narkotika, barang selundupan. , lan barang karantina. Uga, bisa digunakake kanthi akeh ing keamanan umum liyane.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

BGCT-1050 minangka sistem inspeksi keamanan CT ukuran gedhe lan kacepetan dhuwur kanggo bagasi & bingkisan. Iki nindakake throughput dhuwur kanthi 1.800 bagasi saben jam. Ndhukung mode multi-keputusan, kayata keputusan otomatis, keputusan manual, utawa keputusan remot babagan skenario lan syarat mriksa keamanan. Iki dirancang minangka telung bagean kanggo transportasi lan instalasi sing gampang, uga ndhukung macem-macem antarmuka integrasi kanggo sistem penanganan bagasi (BHS) utawa sistem ngurutake liyane.

singleimg

BGCT-1050 Baggage and Parcel CT Inspection System

Pangenalan otomatis

Keamanan Penerbangan: piranti bledosan improvisasi (IED), cairan sing gampang kobong, baterei lithium, bedhil, lading, kembang api, lsp.
Inspeksi Kustom: narkotika, barang selundupan, lan barang karantina


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Kapasitas dhuwur kanthi 1800 BPH (Bagasi Saben Jam)
    • Ukuran Tunnel: 1004mm (W) × 636mm (H), D wangun
    • Maks. Beban: 200kg
    • High Speed ​​conveyor karo 0.5m / s
    • Sistem Dual View DR lan sistem CT
    • Jam kerja suwene 24 jam
    • Kebocoran sinar-X sithik: Kurang saka 1.0μSv/h (5cm)
    • Tingkat Noise: 65dB(1m)
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita