28c97252c

    Produk

BGCT-0824 Bagasi lan Parcel CT Sistem Inspeksi

Katrangan singkat:

BGCT-0824 minangka sistem inspeksi keamanan CT ukuran medium kanggo bagasi; bingkisan sing dikembangake sacara mandiri dening CGN Begood Technology Co., Ltd. Dibandhingake karo teknologi radiografi digital dual-energi konvensional, sistem pemeriksaan keamanan CT nindakake diskriminasi materi kanthi akurat kanthi tingkat deteksi dhuwur lan tingkat weker palsu sing murah. Sistem iki dilengkapi sistem imaging DR lan CT, sing ora mung bisa ngasilake gambar DR, nanging uga gambar irisan CT lan gambar spasial 3D. Kanthi algoritma pangenalan otomatis (ATR), sistem sing dianggep minangka sistem deteksi bahan peledak (EDS), bisa ditrapake kanggo keamanan penerbangan kanggo ndeteksi piranti bledosan improvisasi, cairan, piso, bedhil, lan liya-liyane, lan ditrapake ing adat kanggo nggoleki narkotika, barang selundupan. , lan barang karantina. Uga, bisa digunakake kanthi akeh ing keamanan umum liyane.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

BGCT-0824 Baggage and Parcel CT Inspection System minangka sistem inspeksi keamanan CT ukuran medium-tunnel kanggo bagasi & parsel sing dikembangake sacara mandiri dening CGN Begood Technology Co., Ltd. Dibandhingake karo teknologi radiografi digital dual-energi konvensional, inspeksi keamanan CT sistem nindakake diskriminasi materi kanthi akurat kanthi tingkat deteksi dhuwur lan tingkat weker palsu sing kurang. Sistem bisa disetel kanggo mode pangenalan otomatis utawa mode keputusan manual babagan skenario sing beda-beda lan syarat mriksa keamanan, lan bisa digabungake kanthi cepet lan gampang karo sistem conveying. , piranti ngurutake, lan sistem roller.

singleimng3

Pangenalan otomatis

Keamanan Penerbangan: piranti bledosan improvisasi (IED), cairan sing gampang kobong, baterei lithium, bedhil, lading, kembang api, lsp.
Inspeksi Kustom: narkotika, barang selundupan, lan barang karantina


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Kapasitas dhuwur kanthi 864 BPH (Bagasi Saben Jam)
    • Maks. Beban: 200kg
    • High Speed ​​conveyor karo 0,24m / s
    • Jam kerja suwene 24 jam
    • Kebocoran sinar-X: Kurang saka 1μSv/h (5cm)
    • Tingkat Noise: 65dB(1m)
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita