28c97252c

    Produk

Sistem Inspeksi X-ray Seri BG-X

Katrangan singkat:

BG-X minangka seri sistem inspeksi sinar-X sing dikembangake sacara mandiri dening CGN Begood Technology Co., Ltd. seri BG-X duwe macem-macem ukuran terowongan lan energi sinar-X kanggo ditrapake ing macem-macem skenario lan nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda. . Mbedakake materi kanthi teknik dual-energi lan nampilake organik, anorganik, lan campuran kanthi warna pseudo, luwih gampang kanggo operator keamanan mangertos lan nganalisa barang mbebayani lan barang selundupan. Sistem iki saged weker bahan Kapadhetan dhuwur lan bahan peledak lan obatan, lan uga bisa dilengkapi sistem pangenalan otomatis kanggo nggedhekake jinis item lan nambah kemampuan deteksi otomatis. Seri produk iki bisa digunakake kanthi akeh ing adat, pelabuhan, penerbangan, transportasi, keamanan umum, keadilan, acara utama, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Ukuran Tunnel Cilik (Mail, Parcel, Bagasi gawan)

Small Tunnel Size (Mail, Parcel, Carry-on baggage)

Sistem inspeksi sinar-X BG-X5030A nduweni ukuran trowongan 505mm (W) × 305mm (H), kanthi penetrasi 10mm(baja), lan akeh digunakake kanggo mriksa surat lan bagasi gawan. Iku murah, jejak kompak, seluler, lan gampang kanggo konfigurasi.

Sistem inspeksi sinar-X BG-X5030C nduweni ukuran trowongan 505mm (W) × 305mm (H), kanthi penetrasi 43mm(baja), lan akeh digunakake kanggo mriksa surat lan bagasi gawan. Iku murah, jejak kompak, seluler, lan gampang kanggo konfigurasi.

Sistem inspeksi sinar-X BG-X6550 nduweni ukuran trowongan 655mm (W) × 505mm (H), kanthi penetrasi 46mm(baja), lan akeh digunakake kanggo inspeksi bagasi lan bingkisan ukuran cilik.

Sistem inspeksi sinar-X BG-X6550DB kanthi gambar DR tampilan ganda nduweni ukuran trowongan 655mm (W) × 505mm (H), kanthi penetrasi 46mm(baja), lan digunakake kanggo inspeksi bagasi lan bingkisan ukuran cilik. .

Ukuran Terowongan Tengah (Bagasi, Kargo)

Middle Tunnel Size (Baggage, Cargo)

Sistem inspeksi sinar-X BG-X10080 nduweni ukuran trowongan 1023mm (W) × 802mm (H), kanthi penetrasi 43mm(baja), lan akeh digunakake kanggo inspeksi bagasi lan kargo.

Sistem inspeksi sinar-X BG-X10080DB kanthi gambar DR tampilan ganda nduweni ukuran trowongan 1023mm (W) × 802mm (H), kanthi penetrasi 43mm(baja), lan akeh digunakake kanggo mriksa bagasi lan kargo.

Sistem inspeksi sinar-X BG-X100100 nduweni ukuran trowongan 1023mm (W) × 1002mm (H), kanthi penetrasi 43mm(baja), lan akeh digunakake kanggo mriksa bagasi lan kargo.

Sistem inspeksi sinar-X BG-X100100DB kanthi gambar DR tampilan ganda nduweni ukuran trowongan 1023mm (W) × 1002mm (H), kanthi penetrasi 43mm(baja), lan akeh digunakake kanggo mriksa bagasi lan kargo.

Ukuran Tunnel Gedhe (Pallet Cargo)

Large Tunnel Size(Pallet Cargo)

Sistem inspeksi sinar-X BG-X150180 nduweni ukuran trowongan 1550mm (W) × 1810mm (H), kanthi penetrasi 58mm (baja), lan akeh digunakake kanggo inspeksi kargo palet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita