28c97252c

    Babagan Kita

Grup CGN

CGN Begood minangka platform pangembangan aplikasi teknologi nuklir CGNas ugaanasionalperusahaan teknologi tinggi utama lan perusahaan piranti lunak utama.Spesialisasi ing deteksi radiasi lan riset teknologi pencitraan lan manufaktur peralatan, CGN Begood nyedhiyakake solusi inspeksi keamanan sing cerdas kanggo industri pabean, pelabuhan, wates, transportasi lan peradilan.

Picture-2(2)

Cakupan Bisnis Internasional CGN

CGN International Business Scope

CGN BEGOOD

Minangka perusahaan teknologi dhuwur lan perusahaan piranti lunak utama ing China, CGN Begood minangka platform pangembangan aplikasi teknologi nuklir CGN.Spesialisasi ing deteksi radiasi lan riset teknologi pencitraan lan manufaktur peralatan, nyedhiyakake solusi inspeksi keamanan sing cerdas kanggo industri pabean, pelabuhan, tapel wates, transportasi lan peradilan.

Kauntungan teknis

Tim Bakat: Tim R&D kanthi dokter & master minangka tulang punggung
Platform Nasional: Pusat Riset Teknik Nasional & Workstation kanggo Program Pascadoktoral
Prestasi Teknis: Luwih saka 200 prestasi teknis, Penghargaan Ilmu & Teknologi Nasional

Kaluwihan produk

Serialisasi produk, jaminan kualitas lan pengalaman sing sugih ing proyek gedhe

Sumber Daya Perusahaan

Grup CGN duweni aset luwih saka ¥800 milyar
luwih saka 700 perusahaan anggota, lan 5 platform kadhaptar

Jaminan Kredit

Perusahaan teknologi tinggi utama lan perusahaan piranti lunak Kunci, Wajib Pajak Kelas-A, Perusahaan Kredit 5A

Lingkup Bisnis Internasional

International Business Scope

Proyek Utama

◎ 2008
◎ 2009
◎ 2010
◎ 2013
◎ 2014
◎ 2015
◎ 2016
◎ 2017
◎ 2018
◎ 2019

Proyek Transformasi Prestasi Industri Kementerian Keuangan

Proyek khusus Komisi Pembangunan lan Reformasi Nasional kanggo revitalisasi informasi elektronik lan transformasi teknologi

Proyek Pembangunan Khusus kanggo Usaha Kecil lan Menengah ing Industri Karakteristik Pusat lan Lokal

Proyek Khusus Pengembangan Internet of Things dening Kementerian Perindustrian lan Teknologi Informasi lan Kementerian Keuangan

Proyek Program Obor Kementerian Ilmu Pengetahuan dan Teknologi

Proyek R&D utama Rencana Dhukungan Ilmu lan Teknologi Nasional

Proyek riset lan pangembangan utama provinsi lan menteri (5511 proyek khusus)

Pedoman Industri Berkembang Strategis Provinsi lan Menteri Khusus

Integrasi jero Kementerian Perindustrian lan Teknologi Informasi babagan intelijen buatan lan proyek inovasi ekonomi nyata

Proyek ilmiah lan teknologi utama analisis gambar terpusat lan sistem analisis gambar cerdas

National Key High-Tech & Key Software Enterprise

1f1139102
2f1139102

Tim Teknis

CGN Begood nganggep strategi manajemen sumber daya manusia minangka prioritas.CGN Begoodcsaiki hasmeh 500 karyawan, kang 60% duwe gelar sarjana utawa ndhuwur.CGN Begood has luwih saka 200 teknikian, nyatakake 50% saka total.Withdokter lan master minangka backbone, CGN Begood punikabangunantim R&D tingkat dhuwur.

Technical Team (2)
Technical Team (1)

Kekayaan Intelektual

Kita duwe hak properti intelektual sing mandhiri lan wis entuk luwih saka 200 prestasi teknis, akeh sing asli domestik.Ing gumume,kita wis tekan tingkat majeng internasional.