28c97252c

    Produk

Sistem Inspeksi Kargo & Kendaraan (Betatron)

Katrangan singkat:

Sistem inspeksi kargo & kendaraan BGV5000 nganggo Betatron lan detektor padat anyar. Iki nggunakake sinar-X dual-energi lan algoritma canggih kanggo mujudake pencitraan pemindaian perspektif lan identifikasi kendaraan kargo. Kanthi rong mode pemindaian fakta & pemindaian akurat sing kasedhiya, sistem iki digunakake kanggo mriksa barang selundupan & nyolong ing tapel wates, pakunjaran lan akses ijo dalan.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

Sistem inspeksi kargo & kendaraan BGV5000 nggunakake teknologi pencitraan pemindaian perspektif radiasi, sing bisa nindakake pemindaian radiasi online nyata-wektu ing macem-macem truk lan van kanggo mbentuk gambar inspeksi perspektif kendaraan. Liwat transformasi lan analisis gambar inspeksi, inspeksi safety saka macem-macem truk bisa diwujudake. Sistem kasebut utamane dumadi saka sistem akselerator lan piranti rel lemah. Nalika sistem ing operasi, kendaraan sing dititi priksa iku stasioner, sistem pengawasan mlaku ing trek ing kacepetan pancet kanggo mindai kendaraan sing dititi priksa, lan akuisisi sinyal lan modul transmisi ngasilake gambar pindai saka detektor menyang platform pengawasan gambar ing. wektu nyata. Sistem kasebut bisa digunakake kanthi akeh ing adat anti-penyelundupan, mlebu penjara lan inspeksi metu, pemeriksaan tapel wates, taman logistik, lan jinis truk lan truk kothak liyane kanggo pemeriksaan transportasi barang selundupan. Uga bisa digunakake kanggo inspeksi keamanan kendaraan kargo ing acara-acara utama, panggonan penting, lan kumpul gedhe.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Desain modular diadopsi, supaya sistem bisa ditransfer liwat dalan, railway utawa transportasi banyu sawise disassembly prasaja. Peralatan mbales ing trek lemah, lan mindai kargo kabeh kendaraan (kalebu taksi) tanpa mbukak kothak. Pemeriksaan pencitraan.
    • Fungsi pangolahan gambar: A, zoom in/out; B, nambah pinggiran; C, smoothing saringan; D, pangaturan kontras; E, ekualisasi histogram; F, transformasi linear; G, transformasi logaritma; H, Suspect tandha lan komentar; Aku, konversi gambar pangilon; J, multi-gambar comparison; K, konversi format gambar (JPEG, TIFF); L konversi pseudo-werna.
    • Fungsi pangenalan zat: Bisa mbedakake bahan organik lan anorganik, lan nggunakake macem-macem warna kanggo ngenali (kacepetan mindhai: 0,4m / s).
    • Fungsi tandha Suspect (nambah, pilih, mbusak, persegi dowo, teks).
    • Fungsi perbandingan gambar.
    • Fungsi manajemen data.
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk