28c97252c

    Produk

Sistem Inspeksi Kendaraan Penumpang

Katrangan singkat:

Sistem inspeksi kendaraan penumpang BGV3000 nggunakake teknologi pencitraan pemindaian transmisi sumringah kanggo nindakake inspeksi pencitraan pencitraan online wektu nyata kanggo macem-macem kendaraan penumpang. Sistem iki akeh digunakake kanggo mriksa kendaraan penumpang ing bea cukai, pelabuhan, transportasi lan kunjara.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

Sistem inspeksi kendaraan penumpang BGV3000 nganggo teknologi pencitraan pemindaian fluoroskopi radiasi, sing bisa nindakake pemindaian online lan inspeksi pencitraan nyata-wektu kanggo macem-macem kendaraan penumpang. Sistem kasebut utamane dumadi saka sistem sumber sinar, sistem detektor, struktur gantry lan piranti proteksi radiasi, sistem transportasi kendaraan, distribusi daya lan sistem kontrol, sistem pemantauan safety, workstation sistem inspeksi pencitraan kendaraan lan piranti lunak. Sumber sinar dipasang ing sisih ndhuwur saluran inspeksi, lan detektor dipasang ing sisih ngisor saluran inspeksi. Sajrone operasi inspeksi, sistem inspeksi tetep, kendaraan sing dipriksa diangkut liwat saluran inspeksi kanthi kecepatan konstan liwat piranti sing ngirim, sumber radiasi disinari saka ndhuwur kendaraan sing dipriksa, susunan detektor nampa sinyal, banjur pindai. gambar bakal ditampilake ing platform pengawasan gambar ing wektu nyata.

Passenger-Vehicle-Inspection-System (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Sistem inspeksi kendaraan penumpang nganggo teknologi pencitraan radiasi nuklir kanggo nindakake pemindaian sinar fluoroskopi kendaraan, lan kanthi dipercaya entuk gambar fluoroskopi sing jelas kanthi resolusi dhuwur saka kendaraan sing dipriksa.
    • Gambar kasebut cetha, resolusi dhuwur, lan kontras dhuwur, sing bisa mbedakake antarane kendaraan. Kendaraan dhewe (kayata tangki bahan bakar, pilar, lan liya-liyane) lan obyek sing dipasang ing kendaraan bisa ndeleng barang mbebayani sing ana ing kendaraan, kayata gaman, bahan peledak, lan liya-liyane, lan ora ana titik wuta sing bisa diamati, sing bisa nutupi kanthi lengkap. kabeh kendaraan.
    • Penyebaran sistem njupuk menyang akun penak saka nggunakake ing situs. Konsol operasi disetel ing lawang mlebu kendaraan. Personel panuntun ngarep tanggung jawab kanggo miwiti proses inspeksi sawise kendharaan wis siyap, lan bisa mirsani kabeh proses inspeksi sajrone proses kasebut. Yen ora normal ing pemeriksaan ditemokake, proses pemeriksaan bisa langsung mandheg. Sawise ngrampungake interpretasi gambar imaging kendaraan, interpreter gambar kendaraan mburi bisa komunikasi karo pandhuan ngarep liwat konsol lan bisa menehi asil interpretasi liwat sinyal peringatan sing cocog.
    • Sistem akuisisi lan pangolahan gambar sing luwih maju. Kanggo gambar perspektif kendharaan sing dipriksa, algoritma pangolahan gambar sing cocog kanggo inspeksi kendaraan digunakake kanggo ngembangake macem-macem fungsi pangolahan gambar, kayata perbesaran parsial, transformasi grayscale, paningkatan pinggiran, lan liya-liyane, kanggo nyedhiyakake fungsi pangolahan gambar sing sugih kanggo nggampangake. personel keamanan kanggo nindakake pangenalan pangolahan gambar.
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita