28c97252c

    Produk

Sistem Inspeksi Kargo & Kendaraan sing Bisa Dipindhah

Katrangan singkat:

Sistem inspeksi kargo & kendaraan sing bisa dipindhah BGV6100 nglengkapi akselerator linear elektronik lan detektor padat PCRT anyar, sing nggunakake sinar-X sinar-X lan algoritma identifikasi materi majeng kanggo entuk pemindaian perspektif lan kargo pencitraan lan kendaraan, lan identifikasi barang selundupan. Sistem pindhah ing trek lemah kanggo mindhai kendaraan kargo (scanning tepat); utawa sistem ing negara stasioner, lan driver drive kendaraan liwat saluran mindhai langsung, kanthi otomatis cab fungsi pengecualian, mung bagean kargo bakal mentas (scanning cepet). Sistem iki digunakake kanggo inspeksi pencitraan kendaraan ing bea cukai, pelabuhan, organisasi keamanan umum lan industri logistik.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

BGV6100 relocatable kargo & sistem inspeksi kendaraan nglengkapi lan elektronik linear akselerator (Linac) lan PCRT detektor ngalangi anyar, kang nggunakake dual-energi X-ray lan kalkulus identifikasi materi majeng kanggo entuk perspektif mindhai lan imaging kargo lan kendaraan, ngenali barang selundupan. Sistem kasebut nduweni rong mode kerja: mode drive-through lan mode mindhai seluler. Ing mode mindhai seluler, sistem obah ing rel lemah kanggo mindhai kendaraan kargo. Penyebaran sistem njupuk menyang akun penak saka nggunakake ing situs. Konsol operasi disetel ing lawang mlebu kendaraan. Personel panuntun ngarep tanggung jawab kanggo miwiti proses inspeksi sawise kendharaan wis siyap, lan bisa mirsani kabeh proses inspeksi sajrone proses kasebut. Yen kelainan ditemokake, proses inspeksi bisa langsung mandheg. Sawise ngrampungake interpretasi gambar imaging kendaraan, interpreter gambar kendaraan mburi bisa komunikasi karo pandhuan ngarep liwat konsol lan bisa menehi asil interpretasi liwat sinyal peringatan sing cocog.

Relocatable-Cargo-&-Vehicle-Inspection-System


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Kapasitas sing luwih gedhe, ora kurang saka 120 kendaraan kargo saben jam ing mode drive-through, lan ora kurang saka 25 kendaraan kargo saben jam ing mode mindhai seluler
    • Radiasi safety kanggo driver, nduweni fungsi pangecualian kabin truk otomatis lan siji tombol ngalih menyang mode mindhai seluler
    • teknologi IDE, ndhukung diskriminasi materi
    • Antarmuka integrasi sistem sing akeh banget
    • Kapabilitas penetrasi baja sing luwih dhuwur
    • Sistem manajemen informasi gambar canggih. Panyimpenan, njupuk, ndeleng, ngekspor lan fungsi informasi kendaraan liyane, kalebu gambar perspektif, ndhukung fungsi manajemen terpusat jaringan.
    • Antarmuka operasi klien: Desain antarmuka operasi klien sistem piranti lunak peralatan cukup lan pangguna-loropaken, antarmuka cetha lan ringkes, operasi trep, konfigurasi modul fungsi intuisi, tata letak cukup, lan pangopènan. iku gampang.
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita