28c97252c

    Produk

Piranti Identifikasi Radioisotop tangan

Katrangan singkat:

Piranti identifikasi radioisotop BG3910 minangka jinis spektrometer dispersif energi portabel (EDS) dhuwur sing nggabungake deteksi sinar, analisis spektrum energi otomatis lan identifikasi radioisotop otomatis. Kanthi detektor kristal scintillation kanthi sensitivitas dhuwur lan photomultiplier swara kurang, piranti kasebut nduweni efisiensi deteksi sing dhuwur banget. Aplikasi penganalisis multichannel digital lan mikroprosesor 32-bit nambah kinerja piranti, nyuda gangguan saka owah-owahan lingkungan ing piranti, lan nyedhiyakake operasi pangguna sing luwih fleksibel lan trep. Piranti kasebut bisa mbedakake macem-macem lan intensitas radiasi radionuklida kanthi cepet lan akurat.


Detail Produk

Tag produk

Kanthi fungsi nggoleki, deteksi lan weker, piranti bisa ditrapake sacara ekstensif ing perlindungan lingkungan, adat, pemeriksaan keamanan, metalurgi, perusahaan industri lan pertambangan, lembaga riset ilmiah, lan liya-liyane minangka cara deteksi sing cocog kanggo deteksi radiasi lingkungan, anti nuklir. -pemeriksaan keamanan terorisme, ngresiki sumber radiasi lan wilayah aplikasi teknis nuklir liyane.

Sorotan Fitur

  • Baterei lithium sing dibangun, bisa digunakake luwih saka 8 jam sawise diisi daya
  • Bisa ngenali macem-macem nuklida, kayata nuklida alam, nuklida industri, nuklida medis, materi nuklir khusus

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk