28c97252c

    Produk

Detektor Bahan Peledak/Narkotika

Katrangan singkat:

BGNE2000 minangka piranti deteksi narkotika lan bahan peledak sing dirancang lan diprodhuksi sacara mandiri dening CGN Begood. Adhedhasar prinsip spektrometri mobilitas ion, bisa kanthi akurat ndeteksi jumlah partikel, bahan peledak / narkotika uap, lan menehi jeneng bahan.


Detail Produk

Tag produk

Detektor cilik lan entheng, portabel kanggo digawa. Kanthi kaluwihan saka tingkat weker palsu kurang, konsumsi daya kurang, gampang kanggo nggunakake lan njaga, pangguna-loropaken, lingkungan loropaken, mrodhuksi asil cepet lan unambiguous.

Amarga fitur lan spesifikasi teknis sing unggul, detektor digunakake kanggo deteksi barang mbebayani ing bandara, pelabuhan, pos papriksan pabean, nyebrang tapel wates, lan papan sing padhet.

Sorotan Fitur

  • Operasi tangan: ukuran cilik, entheng, gampang digawa, bisa ditrapake ing pirang-pirang kesempatan
  • Deteksi sing tepat: Nggunakake teknologi spektrometri mobilitas ion, detektor iki ora mung bisa ngenali komponen barang sing mbebayani, nanging uga nglaporake jenenge.
  • Analisis jumlah trace: sensitivitas dhuwur banget, watesan deteksi tekan level pg
  • Mode dual sinkron: deteksi simultan bahan peledak lan obat-obatan, tanpa operasi manual, detektor iki bisa ndeteksi bahan peledak lan obat-obatan bebarengan lan weker sing cocog.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk