28c97252c

    Produk

Detektor Narkotika lan Bahan Peledak Desktop

Katrangan singkat:

BGNE1000 minangka detektor desktop sing bisa digunakake kanggo deteksi bahan peledak lan narkotika. Iki nggunakake teknologi spektroskopi mobilitas ion canggih, sing nduweni karakteristik deteksi cepet, sensitivitas dhuwur, tingkat misreporting sing kurang, operasi sing gampang, pangopènan sing gampang, adaptasi lingkungan sing kuwat, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Bisa ditrapake kanggo mriksa barang mbebayani ing subway, bandara, pelabuhan, nyebrang tapel wates, lan papan kumpul akeh, lan identifikasi komponen sing curiga kanthi cepet ing situs sing gegandhengan.

Sorotan Fitur

  • Deteksi akurat: bisa ngenali kanthi akurat jinis komponen barang mbebayani, lan bisa nglaporake jeneng barang mbebayani
  • Tilak deteksi: iku trep kanggo operate. Ing karya nyata, ora perlu nyelarasake barang-barang sing mbebayani ing paket kasebut, mung ngilangke paket sing dites nganggo kertas tes utawa arahake probe nyedhot ing permukaan paket kanggo ndeteksi apa barang mbebayani digawa utawa ora.
  • Dual-tube dual-mode: deteksi simultan saka bahan peledak lan narkotika, siji instrumen bisa bebarengan ndeteksi bahan peledak lan narkotika lan weker
  • Analisis kacepetan paling dhuwur: bisa ngrampungake wektu deteksi lan analisis sajrone 10 detik

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk