28c97252c

    Produk

Spektrometer Raman tangan

Katrangan singkat:

Piranti identifikasi spektrometer Raman BGR2000 genggam nganggo teknologi analisis spektral Raman, lan bisa kanthi cepet ndeteksi lan kanthi akurat ngenali kabeh jinis agen perang kimia, obat-obatan lan obat sistem sing gampang, bahan peledak lan bahan kimia mbebayani liyane, perhiasan, jade lan barang liyane liwat ngempalaken "spektrum sidik jari. "zat kab. Spektrometer bisa nganalisa zat kasebut kanthi cepet lan menehi asil langsung lan dipercaya sajrone sawetara detik. Kajaba iku, piranti iki uga nduweni fungsi upgrade spektrum. Pangguna bisa push upgrade spektrum liwat jaringan kabel utawa nirkabel, utawa liwat fungsi self-learning, nambah perpustakaan spektrum lengkap tanpa jaringan kanggo njaga kemampuan dianyari.


Detail Produk

Tag produk

Spektrometer kasebut akeh digunakake ing departemen perlindungan lingkungan, bea cukai, imigrasi, bandara, terminal, departemen medis lan kesehatan, departemen pengawasan keamanan, inspeksi lan karantina, departemen inspeksi obat, lsp.

Sorotan Fitur

  • Instrumen iki bisa kanthi cepet lan akurat nganalisa conto ing macem-macem negara, cair utawa padhet, lan bisa menehi jeneng lan spektrum khusus saka zat sing diuji.
  • Nduwe macem-macem mode pangukuran, lan pangguna bisa milih mode tes cepet utawa mode tes sing tepat kanggo identifikasi zat sing cepet lan akurat miturut kahanan kerja sing beda.
  • Nyedhiyani macem-macem database kanggo industri aplikasi sing beda, kayata obat-obatan, bahan beracun, bahan peledak, perhiasan, organisme sing kaancam.
  • Spektrometer nduweni fungsi sinau mandiri, pangguna bisa nambah lan nganyari database spektral miturut syarat tartamtu
  • Nduwe fungsi forensik foto, sing bisa njupuk foto saka conto sing dites lan disimpen bebarengan karo asil tes kanggo pitakon lan traceability sabanjure.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk