28c97252c

    Produk

Monitor Portal Radiasi kanggo Saluran Pedestrian

Katrangan singkat:

Monitor portal radiasi BG3400 kanggo saluran pejalan kaki minangka sakumpulan sistem pemantauan otomatis radioaktif kanthi volume gedhe lan detektor sinar gamma sensitivitas dhuwur. Bisa digunakake kanggo ngleksanakake deteksi wektu nyata online kanggo pejalan kaki lan gawan bagasi liwat saluran deteksi, nemokake jejak bahan radioaktif, ngasilake informasi weker, lan panyimpenan lengkap data tes. Ing wektu sing padha, sistem kasebut uga bisa disambungake karo sistem manajemen tingkat sing luwih dhuwur, sing dadi platform sistem deteksi wektu nyata sing adoh.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

Monitor kasebut bisa digunakake ing saluran impor lan ekspor staf ing macem-macem papan kanggo ndeteksi manawa pejalan kaki lan bagasi gawan ngemot bahan radioaktif.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Algoritma diskriminasi latar mburi radiasi unik, kanthi terus-terusan ndeteksi fluktuasi radiasi latar mburi lingkungan lan nyetel titik referensi kanthi otomatis, ngilangi gangguan sing disebabake owah-owahan radiasi latar mburi ing pangukuran, lan ngrampungake masalah pengaruh fluktuasi latar mburi radiasi lingkungan ing sensitivitas sistem deteksi
    • Monitor nganggo 2 klompok scintillation plastik utawa 2 klompok modul detektor kristal scintillation NaI, lan saben klompok kristal detektor dilengkapi tabung photomultiplier ganda kanggo ngolah sinyal bebarengan, sing bisa nyuda gangguan lan nambah efisiensi deteksi kanthi 30%
    • Monitor nggunakake detektor inframerah kanggo ndeteksi pejalan kaki sing liwat, sing bisa mbedakake sistem kanthi efektif ing mode nganyari latar mburi lan mode deteksi.
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita