28c97252c

    Produk

Walk-Through Suhu lan Metal Detector

Katrangan singkat:

Nggabungake pangukuran suhu infra merah kanthi lawang keamanan deteksi logam liwat. Sadurunge ngliwati lawang keamanan logam, pangukuran suhu manungsa infra merah bakal ditindakake. Bisa menehi tandha suhu awak sing ora normal, lan kanthi efektif nyegah panularan penyakit skala gedhe. Ngadopsi desain kompatibilitas elektromagnetik canggih ing donya lan desain anti-getaran, nyedhiyakake sistem iki kanthi sensitivitas ultra-dhuwur, kemampuan anti-gangguan sing kuat lan kemampuan anti-getaran. Cocog kanggo inspeksi safety barang mbebayani kayata lading lan bedhil.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

Aplikasi

Digunakake ing pakunjaran, pengadilan, sekolah, rumah sakit, perusahaan elektronik, pelabuhan, terminal penumpang, ruang pameran, pusat konferensi, perayaan utama, konser lan papan penting liyane

Fitur

· Pangukuran tanpa akal, akurasi: ≤0,5 ℃
· Swara swara
· Fungsi weker multi-lokasi
· Desain modular

Digunakake ing pakunjaran, pengadilan, pelabuhan, sekolah, rumah sakit, perusahaan, pelabuhan, terminal bis, ruang pameran, pusat konferensi, perayaan utama, konser lan panggonan penting liyane.
Precision: sensitivitas maksimum ing lawang tengah dideteksi siji duwit receh yuan, ora ngilangi lan senar. Bisa ndeteksi luwih saka 150 gram tembaga, aluminium, seng lan logam mulia liyane utawa piso lan bedhil sing dikontrol, ora kalebu pengaruh sabuk, sepatu, lan bra.

Desain anti-gangguan: miturut lingkungan sekitar, boot kanthi otomatis nyetel frekuensi supaya ora ana gangguan, portal luwih cedhak, nalika kerja bareng ora ana efek sing jelas ing kinerja deteksi.
Tampilan lokasi: produk dipérang dadi 12 zona pertahanan, lan obyek sing curiga bisa ditampilake kanthi akurat ing saben zona.
Setelan frekuensi: 11 jinis frekuensi bisa disetel kanthi otomatis, frekuensi sing beda bisa disetel nada dering sing beda, uga bisa disetel kanthi manual, 7000-8999Hz Setelan sewenang-wenang.
Pangaturan sensitivitas: sensitivitas bisa diatur miturut kabutuhan, total sensitivitas 1000.
Nomer statistik: infra merah korelasi bilateral bisa kanthi akurat ndeteksi nomer kanthi nomer lan weker.
Weker akusto-optik: 9 swara weker opsional, saben model nduweni magnitudo 8 nada, dawa wektu weker sing bisa diatur bisa diatur.
Tampilan panel: tampilan LCD, Ngalih ing antarane menu Cina lan Inggris.
Desain anti-kejut: desain kejut asli ing saindenging jagad, ing guncang angin utawa positip palsu buatan manungsa.
Setelan siji-klik: dibangun ing chip cerdas, nyimpen macem-macem sensitivitas deteksi dianjurake Setelan, trep kanggo pangguna kanggo cepet milih.
Kontrol remot: gunakake remot kontrol kanggo nyetel paramèter, lan paramèter bisa diatur proteksi sandi, personel ora sah kanggo operate.
Manajemen jaringan (opsional): Antarmuka komunikasi sing dilindhungi, bisa disambungake karo komputer, kamera, telung roller, ngawasi, kahanan deteksi statistik, nyetel paramèter gerbang keamanan.

Keamanan: sesuai karo standar safety internasional, ngleksanakake kiwane kanggo pacing jantung, wanita ngandhut, media magnetik kayata aman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Pangukuran suhu non-induktif: ngawasi suhu bisa ditindakake kanggo personel liwat lawang keamanan, akurasi tes: akurasi suhu: ≤0.5 ℃, jarak tes: 0.05-0.3 meter, dhuwur tes: ora kurang saka 1.5 meter, dhuwur probe suhu bisa disesuaikan.
    • Skrining suhu awak manungsa: miniatur tliti dhuwur sing dibangun ing monitor suhu inframerah dinamis 24 jam, pemindaian suhu kanggo pejalan kaki.
    • Komponen dhuwur: diimpor saka detektor inframerah asli Belgia Melexis, presisi dhuwur, kualitas stabil lan kinerja, kanggo konfigurasi dhuwur domestik.
    • Pandhuan swara: Nalika suhu staf dicenthang, swara kasebut bisa nyiarake "suhu normal" utawa "mangga priksa suhu" ing wektu nyata kanggo kanthi cepet lan kanthi akurat nampilake wong sing suhu ora normal.
    • Sensitivitas deteksi dhuwur banget: bisa ndeteksi setengah ukuran klip kertas saka logam, ora bakal kejawab utawa dilaporake.
    • Fungsi weker obyek mabur asli: obyek logam sing dibuwang saka tengah lawang bakal dadi weker sing akurat.
    • Resolusi cerdas: kanggo mbedakake obyek logam ferromagnetik lan non-ferromagnetik.
    • Dhuwur deteksi ultra-kurang: obyek logam ing ndhuwur 2CM ing ndhuwur lemah bakal weker nalika mlebu area deteksi.
    • Fungsi weker multi-lokasi: macem-macem logam ing macem-macem posisi awak manungsa diwenehi tandha ing wektu sing padha nalika ngliwati gerbang keamanan, lan lokasi sawetara logam bisa dituduhake.
    • Tampilan ukuran logam: lampu indikator kekuatan bakal nampilake ukuran jumlah logam nalika weker.
    • Fungsi self-diagnosis wiwitan: mriksa dhewe sistem nalika miwiti, lan nampilake asil tes.
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita