28c97252c

    Produk

Temperatur Measurement Bracket

Katrangan singkat:

Integrasi modul pangukuran suhu non-kontak kanthi tliti dhuwur. Kanthi desain modular, produk iki bisa disebarake kanthi cepet, lan stabil, dipercaya.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Digunakake kanthi akeh ing panyebaran darurat ing situs, acara utama lan konferensi.

Fitur

· Sensor tliti dhuwur, akurasi pangukuran suhu≤0.5 ℃.
· Pengukuran non-kontak, nyuda resiko infeksi.
· Ambang suhu sing bisa diatur.
· Lampu weker sing bisa diatur lan swara weker.
· Manajemen wewenang, aman & andal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita