28c97252c

    Kabar

Sugeng: Batch Akhir Tes Inspeksi Pra-pengiriman Proyek Bea Cukai Diraja Malaysia Lulus kanthi Sukses

nes_img-03 (1)

Ing tanggal 28-29 Juni 2021, kanthi pengawasan lan bimbingan para pimpinan perusahaan ing kabeh tingkat lan kerjasama gabungan saka macem-macem departemen, sawise rong dina ditampa kanthi intensif lan tertib, perusahaan kasebut kasil lulus tes pra-delivery inspection (PDI). saka kumpulan kaping lima saka 3 set sistem pengawasan kanggo proyek Malaysia. Pakar Malaysia sing melu tes PDI teka saka Bea Cukai Diraja Malaysia, Badan Tenaga Atom Malaysia, Universitas Sains lan Teknologi Malaysia, Universitas Nasional Malaysia, Kedutaan Besar Malaysia ing China lan akeh organisasi profesional liyane. Sajrone proses tes PDI, macem-macem indikator kinerja sistem diuji ing situs. Sawise komunikasi, pitakon, lan klarifikasi kanthi ati-ati dening insinyur Begood, tim ahli Malaysia yakin manawa kualitas sistem ing tes PDI bisa dipercaya, kinerja luwih unggul, lan wis nyukupi syarat panggunaan ing situs, mula setuju supaya sistem kanggo liwati PDI test unanimity. Nganti saiki, Begood wis kasil ngrampungake tes PDI kabeh 13 set sistem kanggo Proyek Inspeksi Keamanan Berskala Besar Bea Cukai Kerajaan Malaysia.


Wektu kirim: Aug-16-2021