28c97252c

    Kabar

CGN Begood Party Ngatur Kegiatan kanggo Sekretaris Ngirim Kelas Partai menyang Tingkat Dasar

Supaya luwih ngleksanakake syarat umum sinau sajarah partai lan pendhidhikan Komite Pusat Partai "Sinau Sejarah Partai, Pangerten Ide, Nindakake Karya Praktis, Mbukak Ground Anyar", partai Begood ngatur nuntun kabeh karyawan kanggo sinau klasik abang, klumpukne abang kekuwatan, ningkatake literasi politik, lan nguatake kapabilitas bisnis. Tanggal 15 Mei 2021, organisasi pihak perusahaan gabung karo departemen sales IT kanggo nindakake kegiatan team building kanthi tema "Lurus Maju Tanpa Penyesalan Waktu", lan nindakake kegiatan sekretaris ngirim pesta. kelas nganti tingkat akar suket. Gunggunge karyawan luwih saka 40 sing melu kegiatan iki, lan sekretaris organisasi partai perusahaan, Pak Wo Gang, menehi ceramah.

Sajrone bangunan tim, Pak Wo Gang mulang tema pangembangan Partai Komunis China, kalebu pentinge sinau saka sajarah partai, konteks lan pangembangan partai, sajarah centennial ngadegake partai. partai, maneh rapat-rapat penting lan bab kamulyane. Pak Wo Gang njlentrehake sejarah pembangunan Partai Komunis China kanthi rinci, saengga para staf duwe pangerten sing luwih jelas lan lengkap babagan sejarah pembangunan lan prestasi sing apik banget saka Partai.

Supaya luwih ngowahi efek sinau saka sajarah partai dadi motivasi kanggo nindakake karya praktis, lan kanggo mesthekake sukses completion saka indikator ekonomi taunan, Pak Wo Gang mimpin macem-macem departemen kanggo ngringkes lan nganalisa operasi industri IT ing kuartal 1st. saka 2021, asil wis dikonfirmasi kanthi lengkap. Ing tampilan saka masalah sing ana, sing diatur diskusi kanggo njelajah solusi lan ngatur tugas-tugas penting ing tahap sabanjure.

Sawise bangunan tim, Staff ngandika sing liwat bangunan tim iki, padha duwe pangerten tuwa saka abad partai sajarah perjuangan kamulyane, lan rumiyin inspirasi dening daya abang, iku luwih dikuwati "Papat Self-kapercayan" lan nambah "Patang Kesadaran", lan nyatakake yen ing karya lan urip ing mangsa ngarep, dheweke bakal entuk "Two Safeguards", lan tansah tumindak ideologis lan politik karo Komite Pusat Partai sing njupuk Pak Xi Jinping minangka inti pimpinan ing tingkat dhuwur saka konsistensi, uga padha bakal aktif kontribusi kanggo kinerja taunan perusahaan. Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal nindakake serangkaian kegiatan sinau sejarah lan pendhidhikan partai adhedhasar karakteristik saben departemen.

news_img
newsimg-3

Wektu kirim: Aug-16-2021