28c97252c

    Produk

Sistem Inspeksi Badan Gelombang BGMW-2000 Milimeter

Katrangan singkat:

BGMW-2000 minangka sistem inspeksi awak gelombang milimeter aktif sing aman sing dikembangake sacara mandiri dening CGN Begood Technology Co., Ltd. Dibandhingake karo deteksi lawang logam konvensional lan cara mriksa keamanan "tepuk mudhun", kanthi nggunakake sistem iki penumpang bisa kanthi gampang lan cepet lulus. liwat tanpa kontak fisik. iku luwih dirancang kanggo nglindhungi privasi pribadhi lan non-ionisasi milimeter-gelombang mindhai luwih aman saka sembarang x-ray mindhai ing awak manungsa. bisa kanthi otomatis metalik utawa non-logam ndeteksi ancaman lan barang seludup, sing didhelikake ing sangisore sandhangan penumpang. Uga, ancaman metalik ing sepatu penumpang bisa dideteksi.

BGMW-2000 bisa digunakake kanthi akeh minangka solusi sistem inspeksi awak cepet kanggo penerbangan, wates, bea cukai, biro pemerintah, pangkalan militer, aktivitas umum, lan liya-liyane. Pemindaian mung 2 detik lan throughput tekan luwih saka 400 wong saben jam.


Detail Produk

Sorotan produk

Tag produk

BGMW-2000 minangka sistem inspeksi awak gelombang milimeter sing aman sing dikembangake sacara mandiri dening CGN Begood Technology Co., Ltd. Dibandhingake karo deteksi lawang logam konvensional lan metode pemeriksaan keamanan "tepuk mudhun", kanthi nggunakake sistem iki penumpang bisa gampang lan cepet liwat. tanpa kontak fisik. iku luwih dirancang kanggo nglindhungi privasi pribadhi lan non-ionisasi milimeter-gelombang mindhai luwih aman saka sembarang x-ray mindhai ing awak manungsa. Pindai cepet sajrone 5 detik lan throughput dhuwur nganti 400 PPH.

Uga bisa nyedhiyakake gambar kanthi resolusi dhuwur.

Pangenalan otomatis

Deteksi awak: piranti bledosan improvisasi (IED), cairan sing gampang kobong, bedhil, lading, lsp.
Deteksi sepatu: ancaman logam ing sepatu penumpang.

BGMW-2000 Millimeter-Wave Body Inspection System


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Radiasi non-ionisasi, tanpa risiko kesehatan
    • Deteksi otomatis saka macem-macem bahan - ancaman metalik lan non-logam
    • Desain pangayoman privasi
    • Pindai cepet sajrone 5 detik lan throughput dhuwur nganti 400 PPH.
    • Gambar resolusi dhuwur
    • Deteksi awak: piranti bledosan improvisasi (IED), cairan sing gampang kobong, bedhil, lading, lsp.
    • Deteksi sepatu: ancaman logam ing sepatu penumpang
    • Mode inspeksi: non-kontak, gelombang milimeter aktif
    • Mode pindai: susunan detektor linier lan pindai vertikal saka loro-lorone
    • Wektu inspeksi: kurang saka 5 detik
    • Mode kerja: Mode deteksi otomatis utawa Mode Remot
    • Proteksi privasi: nuntun jender, pasuryan lan area liyane burem lan nuduhake asil deteksi mung ing kartun
    • Jam kerja: 24 jam
    • Tingkat kebisingan: kurang saka 65dB (1m)
    • Keamanan radiasi: gelombang radio non-ionisasi aktif
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk